Hi...

Al een beetje ervaring op een instrument en zin om nog veel meer ervaring op te doen in een band? Dan pas je perfect in de Jeugdband van Boutersem, schrijf je dan ook vliegensvlug in via de contactpagina! (of kom gewoon eens langs, onze deur staat steeds open voor jou!)

Neem je agenda bij de hand en noteer onze activiteiten. Voor meer info zie kalender.

Activiteit in the spotlight:

" Kennismaking met de Jeugdband of Harmonie !! Gans de maand juni en juli staan onze deuren open voor jou ! "

Hallo,

Ik ben Harry, voorzitter van de Koninklijke Harmonie Vrijheid en Onafhankelijkheid Boutersem en Jeugdband Boutersem. 

 

2020, ons jaar van 125 jaar vereniging Vrijheid en Onafhankelijkheid Boutersem. Een beestje gooide alles overhoop en dus werden alle plannen van vieringen en andere activiteiten opgeborgen. Nu zijn we 2021 en de vooruitzichten lijken gunstig maar toch is het alle dagen bijsturen en reorganiseren. Op lange termijn plannen maken is optimistisch en dat zijn wij toch wel als muzikant.

Wat de Jeugdband betreft, ben ik terecht fier met de oprichting van onze Jeugdband. Met Sara hebben we een toffe en enthousiaste dirigent aan de pupiter, haar master in de muziekpedagogie samen met haar ervaring als leerkracht Algemene Muzikale Vorming (notenleer) aan de Academie Regio Tienen, afdeling Boutersem, zijn een onweerlegbaar pluspunt voor de begeleiding en vorming van jonge muzikanten.

Vanaf september 2021 kunnen de leerlingen van ART Tienen bij ons terecht voor samenspel - in het kader van de Alternatieve Leercontext.

 

Wil jij nog meer weten over “ons” of wil je lid worden van een enthousiaste vereniging?

Neem dan gerust contact op via onze contactpagina, bel ons of nog beter kom gerust eens langs op:

 

  • vrijdag:
    • 18u45 tot 19u45 Jeugdband & Instaporkest ( alternatieve leercontext )
    • 20u00 tot 22u00 Harmonie

 

Iedereen welkom!

Groetjes, Harry